Nezumi Kinkai's Nikki

Nikki kastede lidt op på vejen hjem til Bjerringbro, men klarede ellers turen og de første dage flot.

Han har både bidt i tæer og omgrupperet staudebedet.

10.10.2012

lige en opdatering om Nikki.

Han er en lille charmetrold, og det går rigtig fint med ham. Han har ikke på noget tidspunkt været ked af det, men tusser stille og roligt rundt i huset, og skal helst have styr på, hvor vi allesammen er henne. Vi sørger for at lukke ham ud tit, men han er faktisk rigtig dygtig til selv at gå hen til terrassedøren, hvis han skal ud.

Om natten sover han i en papkasse ved siden af min seng, og når han skal ud, rejser han sig på bagbenene med forpoterne på kanten af min madras, og kommer med et lille piv. Han er flink til at sætte sig, så snart han kommer ud på græsplænen, og så kan vi sove videre.

I går var han alene hjemme, mens jeg løb en lille tur. Det gik fint, jeg tror han sov fra det. Det var så skægt, da jeg var i bad efter løbeturen, kunne jeg høre at han peb. Han havde fået øje på papkassen ved siden af min seng, og han ville absolut op i den. Jeg løftede ham derop, og han puttede sig ved siden af sin røde hjertebamse, og kiggede op på mig som om "mor, nu skal vi sove". Han lå der to minutter, og så ville han op igen :-)

Vi går en lille tur hver dag. I går formiddags blæste det meget, og han var ikke så tryg ved den susende lyd fra de store træer. Så er det rart at komme op på mors arm. Han er rigtig glad for at være ude i haven. Alt bliver undersøgt, og jorden skal naturligvis graves i. Det ser så skægt ud, når han finder et godt gravested, og benene bare kører deruda'. Og lidt efter lægger han sig oveni hullet, og ser uskyldig ud :-)

I går forsøgte vi os med at støvsuge. Vi testede det om morgenen, inden Jakob gik i skole, så han kunne passe på Nikki imens. Han tog det ganske roligt, og kort tid efter lå han og sov sammen med støvsugerslangen. Da jeg senere på dagen støvsugede resten af huset, fulgte han interesseret med. Der er ellers mange nye lyde at forholde sig til. Vi har mange krager i området, da vi bor så tæt på skoven, og de er lidt farlige. Nikki skyndte sig også op på terrassen, da naboen startede sin motorcykel her til morgen, da vi var ude i haven. Den larmer også helt forfærdeligt!

Vi har haft besøg af naboer og venner, og han kommer tillidsfuldt alle i møde - både store og små - og han charmerer naturligvis alle. På fredag kommer pigerne fra arbejdet til frokost - de glæder sig til at se Nikki, efter at have hørt så meget om ham. I weekenden får vi fødselsdagsgæster, og min søsters lille malteser kommer på besøg. Det bliver spændende, hvad de siger til hinanden.

Han er stadig småtspisende, og han spiser helst af min hånd - måske fra gulvet, men ikke fra skålen. Men guffer siger han ikke nej tak til!

Uvanerne består i at han vil grave i potteplanterne, at han konsekvent gør og knurrer ad katten (som bare kigger overbærende på ham), og at han elsker at gnave i bare tæer - men det arbejder vi på :-)

I morgen skal vi til dyrlægen og vaccineres, og så glæder vi os ellers til at Joakim kommer hjem på fredag, så han og Nikki også kan få fornøjelse af hinanden.

Hilsen
Ellen

Dyrlæge besøget gik rigtig godt og Nikki fik meget ros...han vejede ved dyrlægen 1,9 kg. ja vi fik også ros fra dyrlægen, Nikki havde sådan et dejligt temperament.

Nikki går vist hen og bliver hele vejens maskot :O)

nov 2012

Nikki hjælper stadig godt til i haven og nyder at ligge i skødet og putte, han er dygtig til at være alene hjemme

Nikki 3 måneder: Nikki har været ved dyrlæge til hans anden vaccination. Han fik igen ros af dyrlægen (glad, nysgerrig, tillidsfuld og smuk :-)). Han vejer nu 3,2 kg

jan 2013

Nikki hjælper også til indenfor - se bare billedet af den lille opvasker ☺

Han vejer5 kg og måler 30 cm her som knap ½ år.

 

masser af billeder fra Nikkis sommerferie 2013

Også billeder i disse fotoalbum: Nikki august 2013 og Nikki november 2013

Dec 2013

Nikki er blevet patella-undersøgt og har 0/0.

skønt ♥

 

marts 2014 
Nikki har været i Sverige og hente en lillebror 
Desværre viste det sig at lillebror var syg. 
så i stedet fik Nikki en norsk lillebror
Nikki er en sød storebror der tålmodig finder sig i de frække hvalpe

oktober 2015
Nikki er blevet far til et kuld hvalpe hos kennel Shinbi. en af hvalpene skal hedde Ronja og bo her hos os

 

se Nikki's udstillings resultater

Nezumi Kinkai's Desi

Desi klarede turen hjem fint, hun peb en lille smule de første 100 m, men lagde sig ellers til at sove.

Hun har skullet se tingene lidt an, før hun har buset ud, men allerede da hun vågnede dagen efter tog hun glad imod hendes nye familie.

Haven er et dejligt sted, men vejen er noget skræmmende.

efter den første uge

Desi er begyndt at gå til døren, når hun skal tisse.

Hun har været ved dyrlægen, der roste hende rigtig meget og kaldte hende en fantastisk flot hvalp.

hun er meget legesyg og er begyndt at kunne sitte.

9 uger gammel vejer hun 1963 g og sover nu igennem om natten

November

Desi er begyndt at gå til hvalpetræning, de store hunde er nu lidt farlige.

alene hjemme går som regel fint, men den anden dag var tæppet i soveværelset alligevel blevet for spændene

Nezumi Kinkai's Minnie

Minnie klarede turen hjem flot. Hun faldt hurtig til i hendes nye hjem.

vejer som 12 uger gammel 3,1 kg

 

se Minnies udstillingsresultater